top of page
- תסיסה משותפת 2017 -

שם היין
תסיסה משותפת 2017
לועזית
2017 Co-fermentation
זנים
77% גרנאש - כרם גוש עציון, הרי יהודה
15% סירה - כרם גוש עציון, הרי יהודה
8% קריניאן - כרם גוש עציון, הרי יהודה
שנת בציר
2017
סוג
אדום יבש
סגנון
בלנד בסגנון עמק הרון
כוהל
15.5%
טמפרטורת הגשה
18º
מיועד ליישון עד...
2025
מחיר
₪90
תאריך השקה
יולי 2021
מושג לימודי מתהליך עשיית היין
תסיסה משותפת - תסיסה משותפת של מספר זני ענבים יוצרת ביין התוסס מורכבות גדולה ומעניינת שנובעת מהגדלת מגוון החומרים שעוברים את תהליך התסיסה.
נתוני בציר
Brix (רמת סוכר גרם / 100 מ"ל)
26.3
pH
3.53
זמן תסיסה
תסיסה משותפת של שלושת הזנים במשך שלושה שבועות, בלידינג של 25%
חבית
שנה בחבית עץ גדולה - 500 ליטר
מספר בקבוקים
680
תאריך ביקבוק
דצמבר 2018
bottom of page