Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
top of page

- תסיסה משותפת 2017 -

תסיסה משותפת 2017

שם‭ ‬היין
תסיסה משותפת ‭ ‬2017

לועזית
2017 Co-fermentation

זנים

77%‭‬ גרנאש - כרם‭ ‬גוש‭ ‬עציון, הרי יהודה

15%‭‬ סירה - כרם‭ ‬גוש‭ ‬עציון, הרי יהודה

8%‭‬ קריניאן - כרם‭ ‬גוש‭ ‬עציון, הרי יהודה

שנת‭ ‬בציר
2017

סוג
אדום‭ ‬יבש

סגנון

בלנד בסגנון עמק הרון

כוהל

15.5%
 

טמפרטורת‭ ‬הגשה

18º
 

מיועד‭ ‬ליישון‭ ‬עד‭...‬

‭ ‬2025

 

מחיר‭ ‬

₪90‬

תאריך‭ ‬השקה

יולי ‭ ‬2021 ‬

 

מושג‭ ‬לימודי מתהליך עשיית היין

תסיסה משותפת - תסיסה משותפת של מספר זני ענבים יוצרת ביין התוסס מורכבות גדולה ומעניינת שנובעת מהגדלת מגוון החומרים שעוברים את תהליך התסיסה.

נתוני‭ ‬בציר

Brix (‬רמת‭ ‬סוכר‭ ‬גרם‭ / ‬100‭ ‬מ‭"‬ל)

26.3

pH

3.53

זמן‭ ‬תסיסה

תסיסה משותפת של שלושת הזנים במשך שלושה שבועות, בלידינג של 25%

‭    ‬

חבית

שנה בחבית עץ גדולה - 500 ליטר

מספר‭ ‬בקבוקים

680

תאריך‭ ‬ביקבוק

דצמבר ‭ ‬2018 ‬

bottom of page