- בלנד לבן 2019 -

שם‭ ‬היין
בלנד‭ ‬לבן 2019

לועזית
2019 white blend

זנים

70% ויונייה - כרם הר אודם, רמת הגולן

15% רוסאן - כרם עין זיתים, גליל עליון

15% גרנאש לבן - כרם פקיעין, גליל מערבי

שנת‭ ‬בציר
2019

סוג
לבן‭ ‬יבש

סגנון
חצי ארומטי

כוהל

13%
 

טמפרטורת‭ ‬הגשה

10º-15º

מיועד‭ ‬ליישון‭ ‬עד‭...‬

‭ ‬2023

 

מחיר‭ ‬

90‬ ₪

תאריך‭ ‬השקה

יולי ‭ ‬2020 ‬

מושג‭ ‬לימודי מתהליך עשיית היין

"תסיסה בחבית"-  תהליך המקנה ליין לבן גוף ומבנה מוצקים, ארומות מתונות ועדינות המגיעות מהחבית- ומשתלבות היטב עם הפירותיות והחמיצות של יינות אלו. מייצר יינות מורכבים בעלי פוטנציאל התיישנות.

נתוני‭ ‬בציר

Brix (‬רמת‭ ‬סוכר‭ ‬גרם‭ / ‬100‭ ‬מ‭"‬ל)

20.8

pH

3.03

 

טמפרטורת‭ ‬תסיסה

15º-20º

זמן‭ ‬תסיסה

31 ‭‬יום

‭    ‬

חבית

30% תסיסה בחבית חדשה

תאריך‭ ‬ביקבוק

דצמבר ‭ ‬2019 ‬

כל הזכויות שמורות ליקב שורק - בית ספר לעשיית יין © 2017 | www.soreq.co.il