כל הזכויות שמורות ליקב שורק - בית ספר לעשיית יין © 2017 | www.soreq.co.il

- קברנה ארבעה אזורים 2013 -

שם‭ ‬היין
קברנה ארבעה אזורים

לועזית

Cabatnet 4 regions

זנים

40% קברנה סוביניון, כרם ספסופה, גליל עליון

29% קברנה סוביניון, כרם שורש, הרי יהודה

20% קברנה סוביניון, כרם גוש עציון, הרי יהודה

10% קברנה סוביניון, כרם מצפה רמון, רמת נגב

1% מרלו, כרם טל שחר, גבעות יהודה

שנת‭ ‬בציר
2013

סוג
אדום‭ ‬יבש

סגנון

גוף‭ ‬כבד,‭ ‬מהודק,‭ ‬מאוזן,‭ ‬ומיועד‭ ‬ליישון‭ ‬ארוך

כוהל

14.5%
 

טמפרטורת‭ ‬הגשה

18º-20º
 

מיועד‭ ‬ליישון‭ ‬עד‭...‬

‭ ‬2023

 

מחיר‭ ‬

120‬ ₪

תאריך‭ ‬השקה

אוקטובר‭ ‬2016‭ ‬

 

מושג‭ ‬לימודי‭ ‬מתהליך‭ ‬עשיית‭ ‬היין‭ 

טרואר ‭  ‬(Terrior)‭‬

מושג‭ ‬צרפתי‭ ‬המתאר‭ ‬את‭ ‬ההשפעה‭ ‬האזורית‭ ‬על‭ ‬אופי‭ ‬היין‭; ‬בעיקר‭ ‬בהתייחס‭ ‬למרכיב‭ ‬האקלים‭ ‬והאדמה‭ ‬אך‭ ‬גם‭ ‬למרכיב‭ ‬האנושי‭ ‬המקומי.‭ ‬על‭ ‬מנת‭ ‬להגדיר‭ ‬איזור‭ ‬עם‭ ‬טרואר‭ ‬יש‭ ‬לבחון‭ ‬לאורך‭ ‬שנים‭ ‬את‭ ‬ייחוד‭ ‬היינות‭ ‬ואיכותם‭.‬

נתוני‭ ‬בציר

Brix (‬רמת‭ ‬סוכר‭ ‬גרם‭ / ‬100‭ ‬מ‭"‬ל)

26.3

pH

3.65

הכנה‭ ‬לתסיסה ותסיסה

תסיסה‭ ‬חמה‭ ‬עם‭ ‬השריה‭ ‬ארוכה‭ ‬של‭ ‬כ‭ ‬30‭-‬ימים‭ ‬על‭ ‬הקליפות

‭    ‬

התבגרות

התבגרות‭ ‬של‭ ‬18‭ ‬חודשים‭ ‬בחביות‭ ‬אלון‭ ‬צרפתי‭ ‬מהן
‭ ‬30%‭‬חדשות

מספר‭ ‬בקבוקים

1020

תאריך‭ ‬ביקבוק

אפריל‭ ‬2015‭ ‬