כל הזכויות שמורות ליקב שורק - בית ספר לעשיית יין © 2017 | www.soreq.co.il

- 2014 GSM בלנד -

שם‭ ‬היין

GSM 2014

זנים

43% גראנש, כרם גוש עציון, הרי יהודה

38% סירה, כרם ספסופה, גליל עליון

9% פטיט סירה, כרם קדרון, שפלת יהודה

6% מורבדר, כרם גוש עציון, הרי יהודה

4% קריניאן, כרם גוש עציון, הרי יהודה

שנת‭ ‬בציר
2014

סוג
אדום‭ ‬יבש

סגנון

יינות עמק הרון

כוהל

13.6%
 

טמפרטורת‭ ‬הגשה

18º-20º
 

מיועד‭ ‬ליישון‭ ‬עד‭...‬

‭ ‬2020

 

מחיר‭ ‬

85 ₪

תאריך‭ ‬השקה

נובמבר ‭ ‬2016 ‬

דבר היקב

ארבעת הזנים תססו תסיסה קרה במיכל משותף, לשימור הפרי. לאחר התבגרות של שנה בחביות נעשה הממסך (Blend) המדויק.

מושג‭ ‬לימודי‭ ‬מתהליך‭ ‬עשיית‭ ‬היין‭ 

תסיסה משותפת של מספר זני ענבים יוצרת ביין התוסס מורכבות גדולה ומעניינת שנובעת מהגדלת מגוון החומרים שעוברים את תהליך התסיסה.

נתוני‭ ‬בציר

Brix (‬רמת‭ ‬סוכר‭ ‬גרם‭ / ‬100‭ ‬מ‭"‬ל)

24.9

pH

3.75

טמפרטורת תסיסה 

26º-30º

‭    ‬

זמן תסיסה

25-35

חבית

12‭‬ חודשים‭ ‬בחביות‭ ‬אלון‭ ‬צרפתי‭ ‬ישנות

תאריך‭ ‬ביקבוק

דצמבר‭ ‬2015‭ ‬