- סירה ארבעה אזורים 2016 -

שם היין
סירה ארבעה אזורים 2016
לועזית
Syrah 4 regions
זנים
52% סירה כרם מצפה רמון, רמת נגב
26% סירה כרם גוש עציון, הרי יהודה
11% סירה כרם תל גזר, שפלת יהודה
11% סירה כרם ספסופה, גליל עליון
שנת בציר
2016
סוג
אדום יבש
סגנון
מתובל ורענן
כוהל
13.5%
טמפרטורת הגשה
16º-18º
מיועד ליישון עד...
2026
מחיר
120 ₪
תאריך השקה
ינואר 2019
מושג לימודי מתהליך עשיית היין
טרואר (Terrior)
מושג צרפתי המתאר את ההשפעה האזורית על אופי היין; בעיקר בהתייחס למרכיב האקלים והאדמה אך גם למרכיב האנושי המקומי. על מנת להגדיר איזור עם טרואר יש לבחון לאורך שנים את ייחוד היינות ואיכותם.
נתוני בציר
Brix (רמת סוכר גרם / 100 מ"ל)
24.6
pH
3.66
הכנה לתסיסה ותסיסה
תסיסה ארוכה של כ 30 יום, כל כרם תסס בנפרד
התבגרות
15 חודשים בחביות 50% חדשות, הבלנד נעשה לקראת הביקבוק
מספר בקבוקים
1200
תאריך ביקבוק
דצמבר 2017