Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
top of page

- סירה ארבעה אזורים 2018 -

סירה ארבעה אזורים 2018.jpg

שם‭ ‬היין
סירה ארבעה אזורים

לועזית

Syrah 4 regions

זנים

45%‭‬ סירה - כרם‭ ‬גוש‭ ‬עציון, הרי יהודה

35%‭‬ סירה - כרם‭ ‬מצפה רמון, רמת נגב

15%‭‬ סירה - כרם‭ ‬ספסופה, גליל עליון

5%‭‬ סירה - כרם‭ ‬תל גזר, גבעות יהודה

שנת‭ ‬בציר
2018

סוג
אדום‭ ‬יבש

סגנון

מתובל בעל חמיצות רעננה בסגנון יינות צפון עמק הרון

כוהל

13.5%
 

טמפרטורת‭ ‬הגשה

18º
 

מיועד‭ ‬ליישון‭ ‬עד‭...‬

‭ ‬2027

 

מחיר‭ ‬

120 ₪

תאריך‭ ‬השקה

יולי ‭ ‬2021 ‬

 

מושג‭ ‬לימודי מתהליך עשיית היין

טרואר (Terrior) - מושג צרפתי המתאר את ההשפעה האזורית על אופי היין; בעיקר בתהייחס למרכיב האקלים והאדמה אך גם למרכיב האנושי המקומי. על מנת להגדיר איזור עם טרואר יש לבחון לאורך שנים את ייחוד היינות ואיכותם.

נתוני‭ ‬בציר

Brix (‬רמת‭ ‬סוכר‭ ‬גרם‭ / ‬100‭ ‬מ‭"‬ל)

24

pH

3.85

זמן‭ ‬תסיסה

מעיכה חלקית, השרייה קרה. סחיטה לאחר חודש על הקליפות.

‭    ‬

חבית

שנה וחצי בחביות, 50% עץ חדש. הבלנד נעשה כארבעה חודשים לפני הבקבוק.

מספר‭ ‬בקבוקים

1133

תאריך‭ ‬ביקבוק

אפריל 2020 ‭ ‬‬

bottom of page