
- מסלול עשיית יין -
מסלול זה מכיל את קורסי הדגל של בית הספר. במהלך הקורס מייצר כל משתתף יין אישי בדמיג'אן (כ-30 בקבוקים) או בחבית עץ אלון (כ-300 בקבוקים). התלמידים לאורך הקורס, מעורבים בכל שלב בתהליך ייצור היין, בליווי צמוד של יינני היקב, ניר שחם ונמרוד זיו.
הקורסים מלמדים את השלבים העיקריים בייצור היין: החל משלב המעקב אחר הבשלת הענבים בכרם, הבציר, התסיסה, יישון היין ועד שלב הביקבוק.
- מסלול מקצועי -
מסלול זה מכיל קורסים מתקדמים המיועדים לבעלי יקבים ויצרני יין בנושאי כרם, מעבדה, כימיה של יין, פגמים ביין, ייצור יין לבן, רוזה ויין קינוח.