Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
 

- תסיסה משותפת 2018 -

תסיסה_משותפת_2018.jpg

שם‭ ‬היין
תסיסה משותפת ‭ ‬2018

לועזית
2018 Co-fermentation

זנים

51%‭‬ סירה - כרם‭ ‬גוש‭ ‬עציון, הרי יהודה

32%‭‬ גראנש - כרם‭ ‬גוש‭ ‬עציון, הרי יהודה

9%‭‬ מורבדר - כרם‭ ‬גוש‭ ‬עציון, הרי יהודה

8%‭‬ קריניאן - כרם‭ ‬גוש‭ ‬עציון, הרי יהודה

שנת‭ ‬בציר
2018

סוג
אדום‭ ‬יבש

סגנון

ים תיכוני, גוף בינוני, מורכב ורענן

כוהל

13.5%
 

טמפרטורת‭ ‬הגשה

18º
 

מיועד‭ ‬ליישון‭ ‬עד‭...‬

‭ ‬2025

 

מחיר‭ ‬

₪90‬

תאריך‭ ‬השקה

יוני ‭ ‬2022 ‬

 

מושג‭ ‬לימודי מתהליך עשיית היין

תסיסה משותפת - תסיסה משותפת של מספר זני ענבים יוצרת ביין התוסס מורכבות גדולה ומעניינת שנובעת מהגדלת מגוון החומרים שעוברים את תהליך התסיסה.

נתוני‭ ‬בציר

Brix (‬רמת‭ ‬סוכר‭ ‬גרם‭ / ‬100‭ ‬מ‭"‬ל)

24.6

pH

3.66

זמן‭ ‬תסיסה

כל הזנים נבצרו ביום אחד ובאותו כרם, תססו במיכל אחד משותף - ענבי הגרנאש והסירה 25% אשכולות שלמים. זמן קליפות מהארוכים ביקב, 38 יום.

‭    ‬

חבית

התבגרות של שנה בחביות אלון ישנות וגדולות
500-300 ליטר

מספר‭ ‬בקבוקים

1620

תאריך‭ ‬ביקבוק

דצמבר ‭ ‬2019 ‬