- תסיסה משותפת 2018 -
שם היין
תסיסה משותפת 2018
לועזית
2018 Co-fermentation
זנים
51% סירה - כרם גוש עציון, הרי יהודה
32% גראנש - כרם גוש עציון, הרי יהודה
9% מורבדר - כרם גוש עציון, הרי יהודה
8% קריניאן - כרם גוש עציון, הרי יהודה
שנת בציר
2018
סוג
אדום יבש
סגנון
ים תיכוני, גוף בינוני, מורכב ורענן
כוהל
13.5%
טמפרטורת הגשה
18º
מיועד ליישון עד...
2025
מחיר
₪90
תאריך השקה
יוני 2022
מושג לימודי מתהליך עשיית היין
תסיסה משותפת - תסיסה משותפת של מספר זני ענבים יוצרת ביין התוסס מורכבות גדולה ומעניינת שנובעת מהגדלת מגוון החומרים שעוברים את תהליך התסיסה.
נתוני בציר
Brix (רמת סוכר גרם / 100 מ"ל)
24.6
pH
3.66
זמן תסיסה
כל הזנים נבצרו ביום אחד ובאותו כרם, תססו במיכל אחד משותף - ענבי הגרנאש והסירה 25% אשכולות שלמים. זמן קליפות מהארוכים ביקב, 38 יום.
חבית
התבגרות של שנה בחביות אלון ישנות וגדולות
500-300 ליטר
מספר בקבוקים
1620
תאריך ביקבוק
דצמבר 2019